Alleen maar liefde: Een nieuw seizoen van Chef’s Table!

LIEFDE, LIEFDE, LIEFDE! Volgende week is het ein-de-lijk (!!) tijd voor een seizoen van Chef’s Table. Dit maal met zes afleveringen die elk een ander continent vertegenwoordigen. Zo gaan we naar Moskou, Berlijn, New-York, Los Angeles, Lima & Zuid-Korea! En die laatste is toch wel extra speciaal. In Zuid-Korea worden we namelijk meegenomen naar een boeddhistische tempel! Waar Chef’s Table zich meestal focust op hoogwaardige cuisines met een aantal sterren, gaan we in seizoen 3 dus ook op bezoek bij een aantal ‘onontdekte’ chefs.

Wat voor mij Chef’s Table zo bijzonder maakt is dat er niet perse op het restaurant of het eten zelf gefocust wordt. Het gaat meer over het levensverhaal van de chef en die verhalen zijn vaak ronduit fascinerend. Mede omdat ze vaak heel persoonlijk zijn. Zo zie je door de seizoenen heen, dat er veel meer achter zit dan gewoon ‘uit eten gaan’. Het draait niet zozeer om alleen ‘het allerlekkerst eten dat je ooit geproefd hebt’, maar om de gehele beleving. Zo staat inspireren, uitdagen en verrassen vaak voorop. De chefs willen je een verhaal vertellen, hun verhaal, alsof je een sprookje binnenstapt.

De gedrevenheid en het verhaal van deze chefkoks in combinatie met het fantastische beeldmateriaal, maakt deze serie echt meesterlijk. En schaam je als je nog geen enkele aflevering gekeken hebt. Doe het vanavond nog. Met een fijn glas rode wijn en oude brokkelkaas met van die stukjes zout.

In seizoen 3:

Jeong Kwan, Baekyasa Temple (Zuid- Korea)
Vladimir Muhkin, White Rabbit (Moskou)
Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Berlijn)
Virgilio Martinez, Central (Lima)
Ivan Orkin, Ivan Ramen (New York)
Nancy Silverton, Osteria Mozza (Los Angeles)

comments

Tosca

HBO Creatieve media & technologie | Pre-Master Interieurarchitectuur design | 23 | Creative | Concept Design | Food | Technologie | Trendresearch