MOGICS Bagel: De meest perfecte reisstekker en stekkerdoos ever!

with Geen reacties

Wanneer je op reis gaat heb je in de meeste gevallen een reisstekker nodig om je elektrische apparaten op te kunnen laden. Heb je echter meerdere apparaten, dan heb je ook meerdere reisstekkers nodig. Of een zo’n lompe verdeelstekker. Natuurlijk alles behalve handig, vooral als je bijvoorbeeld gaat backpacken.

MOGICS wil hier verandering in brengen met de Donut en Bagel! Op Kickstarter zijn ze een project gestart om de financiering rond te krijgen voor een reissteker en bijbehorende stekkerdoos!

Door middel van de MOGICS Adapter converteer je een buitenlands stopcontact (UK, US en AU) naar een Europees stopcontact (en andersom natuurlijk). De Donut (US, UK en AU) en de Bagel (EU) fungeren daarbij als stekkerdoos.

In de stekkerdoos zijn vijf stopcontacten en twee usb-poorten verwerkt. Door het ronde design is daarnaast het probleem met stekkers die elkaar in de weg zitten voorgoed afgelopen! Daarnaast is hij, in vergelijking met andere verdeelstekkers van een perfect klein en rond formaat.

Koop hem hier

De adapter (MOGICS Adapter) en verdeelstekker (Donut of Bagel) samen kosten nu $39. Hij wordt dan in April geleverd en je hebt de keuze uit een witte en zwarte variant. Een MOGICS Adapter los kost $15.

comments